Jum, Follow Blog Mereka!

Its All About My Photoshoots

25 Januari 2009

MY NeW LooK After FRusteD...More HoTTest


Aku kena workout lebey untuk build my body tahun ni.... tis year salah satu my azam.


My new LEPAK club.... ahahah... takda la tis my new Science Labotary...skank dlm proses deco



My dance collections dalam simpanan.... yea dah ada bilik sendiri da untuk barang tarian next time target bilik lebey besar untuk ruang latihan.

Mayang Sari RESort salah satu tempat aku nak menenangkan fikiran......

I love my hair now...simple n kemas


My new kot yang i dapatkan dr BUNDLE di PD Batu 4....kelessss gitew..


I love BEacH.... boleh lupakan segala masalah

Is it im getting HOTZ?

Rajin2 la g kenduri kawen tahun ni... amik seru...huhu... sapalah pilihan hati

2 ulasan:

akuyangconcern berkata...

u should take a look at this blogpost.
it feature ur picture on the calon ketiga..mcm muka kau jer.. aku suspect mamat tu curi gambar kau la dude. better ko checkitout.

http://kisahdunialelaki.blogspot.com/2009/01/calon-yang-tersenarai.html

Tanpa Nama berkata...

euwww..bundle!!!!