Jum, Follow Blog Mereka!

Its All About My Photoshoots

02 September 2007

Demam aje 2 3 hari ni....waaa....tak larat da...

Dari balik tarian hari tu badan aku dah tak sedap badan memandangkan kerja aku bertindih-tindih tambahan no time to rest.... tension gak... sampaila aku jatuh sakit... sakit aku bertambah teruk bila aku g Kay Ell berjumpa ngan member special aku.... aku dan indra lepak kat KLCC sambil2 tu date.... malam lepas balik dr klub badan aku terus sakit...sehingga kini.... mujur ada member yang betul2 baik baik hati jaga aku sampai hari ni.... kesian dia cz jaga aku ni anyway thanks to kim.... keja banyak tergendala memandangkan sakit aku ni menangguh segala keje... harap esok demam aku dah kebah....dan yang paling bes.... aku pun dah potong rambut kesayangan aku ni.....huhuhuhu sayang gak... tapi nak wat camna g.... rimas je....takpala dah lama tak wat rambut pendekHantar Kim pulang huhuhuhu....
My old hair......lovely hair but.....now im change..... rambut pendek lak...

1 ulasan:

Mr Green berkata...

sian nye... ni mesti x dpt celeb merdeka day kan... hepi merdeka day adit...