Jum, Follow Blog Mereka!

Its All About My Photoshoots

29 September 2007

Amali Kimia di UniKL MICET , aLOr GaJah

Awal pagi lepas sahur aku g terminal nunggu Shah nak ke UniKL Micet... kat sana kami ada amali kimia ... so hari ni dan esok aku bz ngan amali kimia...kena wat eksperimen tentang bahan-bahan kimia yang merbahaya... campur itu ini lalu jadi apa... pastu kena kira balik apa yang kita campur tuh.. selamat ada member so boleh bincang, buat dan copies hahhahaha.....

Dalam pada hari ni ... aku boleh tertido bila prof ada kat depan aku... malu siot... napala tak dapat control plak hari ni...hampeh... tension gak melayan O2 yang kurang kat dalam otak aku ni... berulang kali aku ke tandas... asyik cuci muka je... mujurla selepas solat zuhur aku sempat tido kat dalam surau.

Then petang aku continue ujikaji aku yang terakhir....H2So4 .... bahaya tuh...asid...then ujikaji aku kejap je...pastu terus balik ikut jalan Rembau....

2 ulasan:

savante berkata...

Hey you look cute playing with lab stuff :)

Mr Green berkata...

ayo best nyer berposing di lab... hehe..