Jum, Follow Blog Mereka!

Its All About My Photoshoots

25 Julai 2007

Hari yang berbaloi dan malang....

Berbaloi...kenapa....

Kerna usaha mengajar tarian zapin budak Pra akhirnya membuahkan hasil.... penat gak mengeluarkan peluh setiap hari dan anak tekak ni....hasilnya boleh....tapi berharap tak mau wakil ke negeri cz hari negeri tu clash ngan rombongan ke Langkawi...pelik kan masuk bertanding tp tak mau menang... Huhuhu.....baju bukan main cantik designnya...hasil ilham aku sendiri.... Malang.........................

Tengah seronok nak bayar bil .... tiba-tiba aku sedari bahawa kad ATM bank aku hilang bersama dengan AEON Credit Card....Waaaa tensionnya ... dah sampai JJ baru perasan... sebenarnya aku tak perasan lebih kurang 4 hari yng lepas cz kali terakhir kuarkan kad masa polis tahan masa road block... maybe tercicir...patutla rasa tak sedap hari sejak beberapa hari yang lepas, rupanya hal ini...... dahla esok nak wat lesen tetiba plak jadi macam ni .... selamat gak aku mintak cuti untuk esok hari.... aku pun dah call ttg laporan kad hilang dan block kad kedit aku tu.... Tak sempat la nak shopping ngan gaji baru aku bulan ni.... malangnya................

1 ulasan:

Luaq Ezplanade berkata...

Wan..apasal jadi macam tu? make sure in future jgn careless ekk..make sure everything is there...