Jum, Follow Blog Mereka!

Its All About My Photoshoots

01 September 2009

Teringat pesan Ismail Azman...

Its juz renungan kepada blogger kat luar sana.... renungkan dan fikirkan la...

ismail azman : nak tnya kalo orng add unyer blog
ismail azman : u add tak blok blog diaorng
Adit : yup
ismail azman : jgn tipu
ismail azman : i dah add blog u dah lame
Adit : yeke
ismail azman : n my friend pun ader add blog u
ismail azman : k srry
Adit : hrmmm
Adit : yg mn satu
Adit : sy byk blog yg tak dkenali
ismail azman : tknk gtau
ismail azman : jnis i
Adit : huhuhu
ismail azman : \i akn add blog sume yng add i
Adit : tp kalu u ada add la follower
ismail azman : sebb i ni memng suke bace blog orng
ismail azman : i dah lme add
ismail azman : \kengkwan i pun dah lame add
Adit : ic... which one
ismail azman : carila
Adit : huhuhuhu
ismail azman : i tgkkan kebnyakan yng ramai folower ni diaorng tak add blik pun yng follow dia
ismail azman : kecuali yn hensem n cun jerk
ismail azman : tapi i tabik kat blog
ismail azman : bkn i la
Adit : huhuhuhu
ismail azman : dia add blik sume yng follow dia
ismail azman : srry to say
ismail azman : kebnyakn yng tak follow blik adalh perasa mcm artis
ismail azman : u jgn mrh i
Adit : its ok somey\times tak sempt
ismail azman : ni pndngn peribadi
Adit : sbbb too many
ismail azman : i nyk perasan
ismail azman : i bnyk perasan cmtula
Adit : oooo u rasa sy?
ismail azman : lbih2 lagi kalo orngnya blog tu ensem n lamour
ismail azman : glamour
ismail azman : tepuk dada tnya diri
ismail azman : i tak kisah orngfolow i ker tak
ismail azman : tapi mmber2 i yng muka tak der tu
ismail azman : i kesian gak
ismail azman : srry tazkirah pula
Adit : hurm sy takda rasa cam sbb byk kehidupn peribadi i je dlm tuh'
ismail azman : kdng2 kalo kita add blik pun dah wat orng tu suka
ismail azman : walapun kita tak bacer
ismail azman : tak salah kan wat orng suka ngn kiter
ismail azman : muke ni hanya pinjaman
ismail azman : glamour hnya di dunia
ismail azman : wan, slmt bersahur
ismail azman : u nye blog memng best
ismail azman : k pikir2kan

5 ulasan:

Double N (Naz Nasir) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ismail berkata...

Betul ape i cakap? ade juge yang prihatin... thanks abng wan :)

K.I.T.A berkata...

Betul....kita link blog awak.awak tak link pun blog kita.hehehehhe

FENDY NOAH berkata...

ermmm...is that we must add back those yang add kite nyer blog???
no need
ko yg nak ikut blog org so nape plak mesti owner blog tuh mesti nak jadi follower u back???
tujuan utama button folloer tuh jst for those yg still nak ikut ape jua entry yg owner blog tuh kuar kan..nie bukan myspace,facebook,frienster n so on...so kelakar pun ade n kurang cerdik pun ade kalu jadi mcm nie...
annoying sungguh hahahahhaha

kurt @syamaizar berkata...

yup..btol kta bro kt atas tu.

org2 yg kta gitu, dialah yg prasan artis..mo PAKSA org add plak..means mmg fanatik jambu sgt la..ko nak follow org, skati dorg la nak follow blik..x ikhlas namanya tu main tagih2..

nak cri rmi org nengok blog, n jd follower, wat btol2 la blog tu..bia mnarik minat org spy x ktggln mgikuti prkembgn prasaan syok sdri ko tu ismail..

k