Jum, Follow Blog Mereka!

Its All About My Photoshoots

06 Julai 2009

Nothing special for this week juz hangging out with Tun Fareed , Shaer Sam Al Jofri dan DharmaWulan


Magical of US

Adit Iezwan Izkanda, Shaer Sam Al Jofri, Tun Fareed and Ahmad Dhamawulan

I thinks aku akan cuba kenalkan Shaer pada agency... he's talented

2 ulasan:

La Dolce Life's berkata...

Last pic cantek sangat2...... saya rasa pown dia ada talent... go....huhuhu

Awie Omar berkata...

Salam Ramadhan dari awieomar.blogspot. Baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya follow blog "Awie Omar" dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la sertai :)