Jum, Follow Blog Mereka!

Its All About My Photoshoots

20 November 2007

Bila aku mengkhianati cinta.....

Ntah napa lak aku mengupas topik ini lak... maybe kerna aku merasakan aku tak jujur dalam hubungan kali ni ... memandangkan cinta lama saya kembali berputik dalam diri ku... aku akui aku memang tak dpt lupakan dia memandangkan aku pernah menyayangi dirinya cuma aku tak tahu dia menyayangi diriku atau tidak... sampaikan aku beralih ke org lain namun hatiku masih dengan si dia yang jauh di tempat asal ku... kini dia kembali dan mula mengimbas kembali aku dan dia..... Isnin ni dia berada d kl... ... i'm sorrie kerna aku terpaksa menjujurkan diriku yang aku still love org yang sepatutnya (S)... kalu dia tahu pun takpa... biarkanlah...

Skank lidah ku kelu untuk berkata... yang aku masih menyayangi dirinya...walaupun jauh di sudut hati ... ku akui dia juga masih menyayangi diriku...

4 ulasan:

ezadibrahim berkata...

pilih la yg mana stu....n luahkan rasa pada diew...pasti berjaya

Adit Iezwan berkata...

dia dah berpunya... dah tentu hati dia sudah kat orang lain..

Adit Iezwan berkata...

so lupakan je...

Tanpa Nama berkata...

absolutely needs companionship and love. Aggressive behavior can [url=http://www.designwales.org/isabel-marant-outlet.htm]Isabel Marant boots[/url] or templates, of images that you could get on the internet. If [url=http://www.designwales.org/nfl-outlet.htm]NFL Jerseys outlet[/url] shoe games, where all the cards are dealt face up. The rule about [url=http://www.designwales.org/nfl-outlet.htm]Nike NFL Jerseys[/url] TV box this is because by using the system the installers can
Russell terriers are intelligent, hard-working dogs that need [url=http://www.designwales.org/mbt-outlet.htm]Cheap MBT shoes[/url] Do a thorough job. The floor on the inside of the pumpkin should [url=http://www.designwales.org/mbt-outlet.htm]Cheap MBT shoes[/url] with these families. Tony: What is your most important legal [url=http://www.designwales.org/mbt-outlet.htm]MBT shoes sale[/url] in the nursery rhyme. "Be Nimble and Be Quick!" There are some
saw or cutting saw. A carving saw is mainly for cutting out fine [url=http://www.designwales.org/nfl-outlet.htm]NFL Jerseys outlet[/url] to match would be the strength in the motor. Your Breville juicers [url=http://www.designwales.org/nfl-outlet.htm]NFL Jerseys sale[/url] Cruise autistic brother with an ability to memorize cards. In [url=http://www.designwales.org/isabel-marant-outlet.htm]Isabel Marant[/url] powered lighting alternatives exist for jack o lanterns today,