Jum, Follow Blog Mereka!

Its All About My Photoshoots

21 Jun 2009

Genting Highland Vacation



Kul 11 aku bertolak dari Nilai dengan Dian... memandangkan ini first time aku kesana... bayangkan aku tak faham napa ramai giler orang kat atas puncak gunung tu... dan yang pasti jalan condong mujurla keta aku ni kira power gak... Dianla yang sedia menemani aku dari awal hingga akhir semasa disana... Sian dia, dalam bz dia di kolej boleh menemani aku...dah malam tuu dia ada rehearsal....huuhuhuhu

3 ulasan:

AlexAlabasta berkata...

Ok la first time, sy x pnah g lg pon, haha!

not important person berkata...

oo..pergi berdua je ke?
so sweet!!..
tak pela..yg penting dpt spent time together..

khairul onggon berkata...

wah... embak iphone ngan kmre dslr sik ?? ehek..