Jum, Follow Blog Mereka!

Its All About My Photoshoots

16 Ogos 2008

Akhirnya awek aku dah kawen pada....

Aktres jelita, Maya Karin selamat diijabkabulkan dengan kekasih hatinya, Steven David Shorthose atau nama Islamnya, Muhammad Ali Abdullah di Villa Corte de Lago, Bellagio, Itali semalam, 14 Ogos.

Pasangan tersebut telah dinikahkan oleh Imam Abdullah dari Algeria yang kini menetap di Itali pada jam 11 malam (waktu Malaysia) bersamaan lima petang (waktu tempatan).

Seramai lebih kurang 60 tetamu yang terdiri daripada ahli keluarga dan kenalan kedua-dua belah pihak hadir memeriahkan majlis perkahwinan tertutup pasangan tersebut.

Aktres berusia 28 tahun itu bagaimanapun meminta agar sebarang temubual oleh pihak media dibuat setelah dia pulang ke Malaysia minggu hadapan.

Maya yang anggun menggunakan dress ciptaan pereka, Syaiful Baharim dan solekan oleh Khir Khalid, kelihatan tenang dan ceria melalui gambar kiriman e-mel kepada media di Malaysia.

Bagaimanapun, Maya hanya akan bercerita tentang majlis pernikahannya itu sekembalinya ke tanah air pada minggu depan.

“Terima kasih kepada pihak media dan peminat yang mendoakan kelancaran majlis perkahwinan Maya,” kata pengurus aktres berkenaan, Azlin Abas.

Pasangan itu akan mengadakan sebuah majlis resepsi di Malaysia pada 29 Ogos ini bertempat di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia, Kepong dengan berkonsepkan alam sekitar.


Make Up oleh Khir Khalid dan foto oleh Kidchan Studio.

1 ulasan:

ijad berkata...

salam... apa khabar...