Jum, Follow Blog Mereka!

Its All About My Photoshoots

15 Disember 2012

Mr Ubermen 2012

Tempoh hari aku dan team Bon cm biasa attending event , selepas Glam Lelaki kini Mr Ubermen 2012, apa yang membuatkan aku ke sana adalah support my bes fren yang tpilih top 20 iaitu Hairul Effendi, Uray Zamhari dan Bryan (Juara Mr Ubermen 2012) , aku hanya bertahan di top 50 je ... tkpa rezeki masing-masing kan ... dan nk tgk siapa juara Mr Ubermen 2012 ... yang bes malam tu mmg gempak sebab ramai-ramai plak geng kiteorang turun ZOUK malam tu .... masing-masing support kawan-kawan kita dalam tu

Bon Team ....

 Wit my lovely MuA yg hebat Bart Gustov


 Hottest Cik Aslinda

 My Love Bro Zharif

 Si Comel Mell Mawar

 Abg Fauzan and Maswira

 Ni la keja kt blakang ... org len wat shot , kami pun ada show

 Cik Aslinda aka Fasha Sandar





 With Mr Ubermen 2011 and Faizal Adri

 My bes fren Hairul Effendi top 20 ... tkpa rezeki2 ada dimana-mana k

dan akhirnya kami lepak bersama MUa 3 Suara ... Emel, Bart and Erry

Tiada ulasan: